söndag 28 april 2013

Singapore Yacht Show!

Förra helgen gick årets båtshow av stapeln på Sentosa! & eftersom vi bor här ute blev vi inbjudna till ett antal olika tillställningar runt denna festlighet =) Vi hade dock en del andra saker redan inbokade i agendan just denna helg men ett besök på YachtShowens båtutställning under lördagen hann vi med!

Vi hade bestämt att besöka showen tillsammans med våra vänner Sandra, Pontus, Malin & Marcus & lagom till lunch träffade vi Sandra & Pontus för att äta lunch på en av de nya restaurangerna längs med bryggan. Lagom till att vi var anslöt Malin & Marcus & vi gav oss ut på en promenad på bryggorna i hamnen. & oj, oj, oj vilka båtar det finns här på jorden! Dagen bjöd på strålande väder men efter någon timme på bryggorna blev värmen lite för mycket så då, nöjda av alla intryck, bestämde vi oss för att ta en svalkande drink på W, det nya hotellet som öppnat här ute på Sentosa!

Det blev verkligen en supermysig dag i goda vänners lag som inte slutade med besöket på showen men mer om det i nästa inlägg =)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar