lördag 16 juli 2011

Shopping & god mat!

Nu har vi njutit av en helt underbar eftermiddag & kväll i ett vackert men ganska kylslaget Malmö! Efter incheckning igår mötte vi Lina & gick sedan till Mando för lunch på deras uteservering! Då det är sommar vill man ju gärna sitta ute även om regnet faller eller kalla vindar blåser :) Efter att magarna hade fyllts på blev det shopping i ett par timmar!

På kvällen besökte vi en av våra favoritrestauranger, fiskerestaurangen Johan P! Det blev en smarrig delikatesstallrik följt av en härlig bit torsk med sparris & pepparrot för Jesper & ett ljuvligt skaldjursfat för mig! Åh, vad vi njöt!




Efter middagen mötte vi härliga Lina för att prova på några av sommarens drinkar på Centiliter Gram! Även här njöt vi till tusen dock tog kylan & tröttheten övertaget vid midnatt & vi vandrade hem till vårt hotellrum på St: Jörgen där vi frusna föll trötta i säng!

Nu har vi precis vaknat & sett att dagen ska erbjuda sol & varmare väder så vi får återkomma med vilka härliga saker vi kommer ta oss för idag! Ha en härlig lördag!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar