torsdag 21 juli 2011

Båtutflykt i skärgården!

I tisdags fick vi följa med Jespers syster Josefine, Benjamin, Filip, Lukas, Ambika & Petter ut på en tur i skärgården med Benjamins båt! De plockade upp oss i Nättraby & därefter bar det av ut till Kastellet på Drottningskär där dagens lunch skulle avnjutas! Dagen erbjöd strålande väder med klarblå himmel & värmande strålar så inne på gården på kastellet njöt vi av sällskap, god mat & gott att dricka! För min del blev det "Kastellets räkberg" & det var verkligen ett räkberg!









Vi satt där i solen & njöt en lång stund innan det bar av ner till båten igen! Med alla ombord styrde Benjamin båten mot Utklippan där vi vandrade runt på båda öarna & efter en stund blev killarna i sällskapet badsugna & kastade sig ut i det, i mina ögon alldeles för kalla, vattnet! Det blev till & med en liten simtur för några av dem! Själv satt jag på en av klipporna med svägeskan & njöt av solens strålar & imponerades av killarnas modighet!







När vi kom tillbaka till båten hade Josefine tagit med sig en underbar blåbärspaj som vi njöt av på kajkanten! Mätta & glada åkte vi sedan en tur runt Utklippan för att kunna beskådade de sälar som bor kring Utklippan på närmre håll, & det fick vi verkligen! Dessa häftiga djur låg på klipporna & kikade lika nyfiket på oss som vi kikade på dem! Efter denna häftiga naturupplevelse fortsatte vi vår färd hemåt samtidigt som solen styrde sin kos ner i horisonten! Tack snälla för att vi fick följa med på denna ljuvliga & minnesvärda upplevelse!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar