torsdag 21 juli 2011

Staffanstorp & Falsterbo!

I lördags, efter ett par timmars shopping i Malmö, hyrde vi en bil & styrde bilen mot Staffanstorp! I Staffanstorp bor nämligen en helt underbar familj bestående av pappa Jerry, mamma Karin & barnen Elin & Hugo! Vi kom dit mitt i byggandet av ett enormt soldäck som vi fick äran att inviga (det vill säga den del som var färdig)! Det var mysigt att träffa hela familjen & vi ser fram emot att få njuta av deras härliga soldäck nästa sommar!

Efter besöket hos familjen Nilsson fortsatte vi sedan vi färd söderut! Vi åkte till det underbara Falsterbo & gick till vår favoritplats på stranden! Sommarvärmen hade dock inte hittat dit men med hjälp av en sanddyna kunde vi få skydd från den kalla vinden & kunde därefter njuta av solens strålar! Där blev det ett par timmars mys som sedan följdes av en uppfriskande promenad längs stranden! Det blev en hlet ljuvlig eftermiddag med en härlig blandning av familjemys & havsmys!






När vi sedan kom tillbaka till Malmö blev det en god middag på T-bone följt av en espressohouse-kaffe i kombination med vandring genom staden med siktet in ställt på hotellet & den varma sängen som väntade där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar