måndag 21 januari 2013

Helgen som var...

...var ingen vanlig helg! Då syftar jag mest vädermässigt då regnet har fallit under dagarna 2 vilket är väldigt ovanligt här nere. Temperaturen har även sjunkit så lågt som till 23 grader, brrrr! I lördags tror jag till & med att det regnade hela dagen utan minsta lilla uppehåll.

I fredagskväll kom Jesper hem med en tentapresent till mig =) den underbart god zinfandeln 7 Deadly Zins som jag blev serverad till lammfile & ugnsstekt potatis a´la Jesper, supersmarrigt!
 
 
På kväll tittade vi på filmen: Silver linings playbook, en underbar dramakomedi om hur livet kan ta vägar som man inte alltid hade tänkt sig!

 
I lördags blev det träning efter lunch följt av en shoppingrunda. Middagen avnjöt vi på Pietrasanta, vår favorititalienare som serverar en ljuvligt god burrata! Vid 22 laddade vi sedan upp med varsin starbucks & kröp in i biosalongen för att titta på Gangster squad, superhärlig 50-tals gangsterfilm med mycket känslor!
 
 
I söndags tog vi bland annat en liten tur här ute på vår "lilla" ö, helt otroligt vad som rymms på denna yta. Nu har Resort World utökat sitt utbud med en Marin Life Park- till & med världens största oceanarium! Vi kikade bara förbi på utsidan men snart får vi nog även utforska insidan!  På kvällen blev det skype, middag & slappande framför TVn!
 
Det blev en ganska lugn & skön helg med både filmmys & träning =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar