tisdag 29 mars 2011

Annas födelsedag!

I lördags fyllde jag år! Tack snälla för alla fina gratualtioner på mail, facebook, skypa & via telefon!

På morgonen, innan jag hade vaknat, smög Jesper upp! När han sedan kom tillbaka in bar han på en bricka fylld av godsaker & sjöng för mig! Det blev champagnefrukost på sängen i form av Gula Änkan, jordgubbar & champagnechoklad! Vilket underbart uppvaknande!

Efter lite förmiddagsmys med frukost, kaffe & ”Så ska det låta” åkte vi in till Vivo för att äta lunch på en av våra favoriter Sushi Tei. På vägen tillbaka hem svängde vi till höger istället för vänster & hamnade på Resort World Sentosa. Där bestämde vi oss för att gå på deras 4D-biograf! Vi gick på två föreställningar, Pirates & Extreme log ride. Varje föreställningarna varade i ca 15 minuter & man var faktiskt lite omtumlad när man kom ut från salongerna. 4D innebär att det både är 3 dimensionellt på duken + rörelse i stol & andra yttre påverkansfaktorer J Svårt att beskriva utan att avslöja för mycket men roligt hade vi i alla fall! 

Färdigklädd för Extreme Log Ride!
På kvällen åkte vi sedan till Shangri-la för att njuta av buffén på deras restaurang The Line. Första gången vi åt där var när vi var här nere på vårt andra besök innan flytten hit & då blev vi väldigt glatt överraskade så det var lite speciellt att besöka denna restaurang igen. På denna buffé går det nästan att få allt! Här finns till exempel sushi, skaldjur, sallader, italienskt, indiskt, kinesiskt, thailändskt… & en vacker dessertsektion som erbjuder bland annat frukt, glass, tårtor, mousser & chokladfondue! De har även en stor hylla med smågodis, det fanns säker 12 olika sorter för den som kan få plats med lite till! Det jobbigaste med att gå på buffé det är att man aldrig orkar äta så mycket som man hade önskat! Allt som vi smakade på var väldigt gott & oerhört fräscht men efter ett par timmar var vi helmätta & bestämde oss för att ge oss av hemåt! 
Mätt & nöjd efter middag på The Line!
När vi kom tillbaka till lägenheten hoppade vi i våra badkläder & gick ner & tog oss ett kvällsdopp. Vi försökte även röra lite på oss för att lätta lite på mättnadskänslan men vi var alldeles för mätta för att orka simma! Kvällen avslutades med lite skype med familj & vänner innan vi föll trötta i säng!  

Ett stort tack till min stora kärlek Jesper
 & ett stort tack till alla mina nära & kära!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar