torsdag 31 oktober 2013

Semester :)

I onsdags eftermiddag bokade vi vår efterlängtade resa till landet "Down Under"! Vi har pratat om denna resa under en längre tid & nu äntligen är det dags! Det som blev lite speciella med denna bokning var dock att avresedatumet sattes redan till dagen efter det att vi gjorde vår bokning :) Så som ni kanske förstår så har det gått i ett rasande tempo här hemma sedan flygbiljetterna bokades :)

Allt har gått så himla fort så nu, när jag skriver detta inlägg, sitter vi redan på ett plan någonstans över Indiska Oceanen & kommer redan om ett par timmar att landa i den underbara staden Sydney! Här kommer vi sedan att tillbringa 3 hela dagar med att utforska nya platser, återuppleva gamla favoriter & bara njuta av staden som funnit en plats i bådas våra hjärtan.

Efter Sydney bär det sedan av, med flyg norröver, till staden Cairns där vi hoppas på att få uppleva det stora barriärrevet & allt som hör därtill!

...men mer om alla våra upplevelser & intryck har jag tänkt försöka blogga "on the go" under hela resan om wifi & annat tillåter :)


- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar