måndag 9 maj 2011

Besök!


Vi bryter nu vår tystnad här på bloggen med ett inlägg från de 12 dagar som vi njöt av ett underbart, ljuvligt, positivt, glädjande, aktivt & energigivande besök av Jespers syster med familj! Gästerna lämnade Singapore & oss på onsdagskvällen förra veckan & en stor tomhet infann sig hos båda oss båda när vi hade vinkat av dem på flygplatsen. Det är ju så att det blir en ganska stor förändring & omställning att gå från att vara 2 till att bli en storfamilj på 7 i vår lilla lägenhet men kanske ännu större omställning att gå från att ha varit 7 till att återgå till att vara 2 igen! Vi har dock ett väldigt ljuvligt minne kvar i hallen som dagligen påminner oss om de två underbara veckorna som gått. I hallen står nämligen härliga Lukas addidasskor kvarlämnade efter överneskommelse! De har fått ett nytt hem här hos oss & en given plats i hallen där de kommer att stå & väntar tills han kommer på besök nästa gång!

Nu har vi börjat komma tillbaka i vår vardag & har under de senaste dagarna arbetat med att komma ikapp med jobb & andra saker som har fått stå lite åt sidan under den tid då vi lade all vår fokus på att få njut av & med vårt besök! Nu har jag kommit till bloggen & vill självklart visa er vad vi har hittat på under deras veckor här! Här nedan följer ett utplock av bilder från Josefine, Lukas, Benjamin, Melissa & Louisas dagar här i Singapore! Under deras besök hann de med att både se & uppleva en hel del saker & vi kan börja med att berätta att vi bland annat under deras 12 dagar han med att uppleva filmens värld på Universal Studios, fota aporna på Singapore Zoo, klappa sälar på Underwater World, bada på Sentosa stranden, åka bräda på vawehouse, åka luge & segway, dricka Singapore Sling på Raffles Long bar, njuta av utsikten på 200 meters höjd på Marina Bay Sands, shoppa på Orchard, Vivo & Queensway, äta stingrocka på hawkern Laguna & satayspett på Lau Pa Sat & självklart så hann vi även njuta av sol & bad hemma i poolen!

Välkomstdrink vid poolen!

Badpojkarna!
Sicken tjejtjusare!



Med siktet ställt på Universal Studios!


Lagom snurriga efter berg- & dalbana.


Även Frankenstein var på plats på Universal


På zoo...




Louisa, en riktig djurvän! 


Kvällens meny: Stingray, chillikrabba & tigerräkor!

Djungelpromenad upp till "cabel car"...

...som tog oss från Mount Faber över till Sentosa!



Havsbad på Sentosa!
Melissa i väntan på sin tur att surfa på den konstgjorda vågen!

Med livet som insats ;)
Surfer dudes!
...snart Lukas tur!




I källaren på Marina Bay Sands på väg upp till taket...

...som ligger 200 meter upp i luften!
Hissen upp tog 30 sekunder!
Singapore flyer i bakgrunden ser nästan inte större ut än ett hamsterhjul =)

Hotellets gäster kan simma i en infinity-pool, 150 meter lång!




Middag på Hawker!
Satay på lamm, biff & räkor med jordnötssås & riskaka, mums!

Live-musik erbjöds en av kvällarna!

Bland sälar, delfiner & andra små & stora vattendjur på Underwater World!


Lukas var grym på att manövrera sin Segway!

...& efteråt passade vi på att svalka oss med en kall dricka på stranden på Bikini Bar!

Veckans kvällsbio presenterade: Narnia

...& här står skorna kvar & väntar...

Avslutningsvis vill vi säga till Josefine med familj: Vi är väldigt glada över att ni kom & besökte oss, vi tyckte det var supermysigt att ha er hos oss! Miljoner kramar till er alla fem!

1 kommentar:

  1. Åh, vad vi saknar er! Det var ljuvligt att träffa er igen! Ni öppnade dörrarna för oss alla på vid gavel och bjöd oss på fantastiska upplevelser som gav oss minnen vi kommer att vårda för alltid!
    Tack snälla!
    Vi längtar alla tills vi ses igen!
    Bamzekramizar i lass från oss allihop!

    SvaraRadera