fredag 20 maj 2011

Oj, nu var det redan helg!

Denna vecka har bara flugit fram! Kanske kan det delvis bero på att vi förlängde vår förra helg med två dagar... men dagarna sedan vi kom tillbaka från Rawa har även dem bara sprungit fram! Nu har jag precis landat i soffan efter dagens lektion på Svenska Skolan! Idag har vi pratat om Medeltiden & eleverna fick spela teater i form av "Pratshow" där eleverna turades om att vara programledare eller någon av det antal av olika kungar som var aktiva under medeltiden! Så efter en eftermiddag full med prat på alla håll & kanter så  känner jag att det är ganska skönt att trilla ner i soffan en stund nu innan kvällens middag! Jesper är på väg hem & sedan blir det middag med gemensamma krafter ikväll!

Imorgon ska vi på SWEAs vårfest som detta år håller till på Coastes på Sentosa strandens! Så för vår del blir det strandparty imorgon, ska bli mycket trevligt!

Sedan på söndag kommer vi troligtvis att fokusera på att öva inför nästa veckas körkortstagning. Det är nämligen så att när man ska bo i Singapore mer än 1 år så måste man ta Singaporeanskt körkort. Det enda man behöver göra är dock att skriva upp, men trots allt så är det ett prov på alla Singapores olika trafikregler, vägmärken, ränder på vägen, polisens tecken o.s.v så vi behöver nog sätta oss ett par timmar för att lösa provet på bästa sätt!

Önskar er alla en toppenhelg men härligt väder & trevliga aktiviteter! Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar