tisdag 8 februari 2011

Besök!

Våra gäster kom med det fina vädret! Efter att det hade regnat konstant i flera dagar slutade regnet falla dagen innan våra gäster landade i Singapore & därefter har vi haft sol, sol & åter sol! Vädret har varit helt underbart & temperaturen har varit väldigt behaglig! Vi har tillsammans med våra gäster hunnit med ganska många olika saker & en längre utförligare presentation av våra dagar med bilder kommer lite senare!

Jesper, Cici & Curt på den nya promenaden mellan Vivo & Sentosa!

Efter ett par dagar i Singapore gav sig våra gäster imorse iväg för ett par dagars njutning på ön Nikoi i Indonesien! Vi har själva inte varit på ön men har fått resmålet rekommenderat från flera håll. Vi  hoppas & tror att det kommer passa Cici & Curt utmärkt & att de får en underbar vistelse där! På fredag kommer de tillbaka till oss igen & vi får njuta av deras sällskap under ytterligare ett par dagar innan deras Singaporesemester avslutas & resan går tillbaka hem till Sverige!

Våra dagar kommer nu att fyllas av jobb & studier i kombination med lite fix & don i hemmet samt förberedelser för de sista dagarna för Cici & Curt i Singpore! Ska bli kul att få visa dem lite mera när de kommer tillbaka från Nikoi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar