måndag 28 februari 2011

Helgen som var!

I lördags tog vi det lite lugnt på förmiddagen & lagom till lunch gav vi oss av in till Vivo för lunch på Sushi Tei, vår favorit! Efter att ha fyllt våra magar åkte vi vidare till Tanglin för dagens uppdrag! Vi skulle köpa nya sadlar till cyklarna, detta gick dock inte riktigt som vi hade tänkt oss, de hade inga sadlar av modell större! Vi får helt enkelt fortsätta att leta!

På kvällen lagade vi Tom Yam soppa med tigerräkor till förrätt & oxfilé med kai lan (en kålsort som liknar salladsblad) till varmrätt! Efter middagen såg vi filmen 127 timmar. En film med verkligen berörde en! Det är en verklighetsbaserad film om en äventyrare som på grund av ett felsteg blir fast i Grand Canyon! En film om kampen att överleva trots att det ser väldigt mörkt ut!

På söndagen blev det sovmorgon följt av lite svensk TV & därefter träning för oss båda som avslutades med en liten stund vid poolen! Efter poolhänget var det dags för oss att göra oss klara för kvällens middag som vi skulle inta tillsammans med familjen Hobroh på East Coast Seafood Centre. Kvällens meny bestod av krabba, pilgrimsmusslor & en kycklingrätt. Mycket gott & mycket trevligt!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar