torsdag 7 november 2013

Always look on the bright side of life =)

Att saker & ting inte alltid blir som man har tänkt sig har väl alla människor någon gång erfarit, men med denna meningen sagd vill jag också tillägga att det inte alltid behöver betyda att resultatet inte blir lyckat...

Detta var nämligen vad som hände igårkväll när vi kom fram till Mission Beach. Det var vårt mål för kvällen & denna gång skulle det visa sig att allt inte skulle vara lika lätt som vi hade trott... På grund av vingliga vägar & miljoners vägarbeten flöt inte vår resa på lika snabbt som vi hade trott & vi anlände inte i Mission Beach förrän strax efter 8 & klockan 8 var just den tiden då alla hotell i hela Mission Beach stänger för kvällen... Vi hittade dock ett par ställen som fortfarande hade öppet men vi blev lite lätt matta efter att ha fått ett par "Nej, tyvärr det är fullt" & övervägde då alternativet: sova i bilen :S

Till slut kom vi dock fram till "Eco village", ett mysigt litet ställe med vinglande små plattlagda stigar mellan de små stugorna. Efter lite väntan (då även detta ställe stängde klockan 8) lyckades vi till slut få tag på ägaren via telefon & när han kom till lobbyn visade det sig att de fortfarande hade lediga rum :) Då vi anlände sent även hit var hotellets restaurang på väg att stänga men de var så snälla & lät oss få en bit mat också!

Ja, så trots en stor dos uppgivenhet & en gnutta irritation vändes hela situationen på ett ögonblick. & vilken vändning det tog sedan, vi serverades riktigt god & lyxig middag trots sista minuten beställning & vårt rum skulle visa sig vara en Kingsize Deluxe Svit med spa :) Så efter att ha njutit av den goda middagen på vår lilla söta uteplats, med det lugnande ljudet av havet som enda distraktion ;) , passade vi på att njuta av ett härligt bubbelbad innan det var dags att för några timmars skönhetssömn.

 


Jag vaknade upp som en prinsessa, hela en timme innan väckning, så jag smög försiktigt ut ur rummet & tog en promenad ner mot havet. Kvällen innan hade hotellägaren berättat åt vilket håll havet låg & det skulle visa sig att det var inte många meter som jag behövde gå för att möta det stora blå :) Där njöt jag sedan av ensamheten denna morgon på stranden, tog en liten promenad & doppade mina tår i det svalkande havet! Efter en liten stund så fick jag sällskap av Jesper & vi kunde tillsammans njuta av morgonen tillsammans, vilken underbar start på denna dag!
 
 


 

...ja, så trots lite motgångar i planeringen så lär denna vistelsen finnas med oss som en ljuspunkt i våran minnensbank för resten av livet!

- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar