söndag 5 december 2010

Champagnebrunch!

Idag har vi varit på champagnebrunch! Detta är en företeelse som flera av hotellen här i Singapore erbjuder just på söndagar. Vi gick på en brunch som serveras på Sentosa Resort and Spa & var helnöjda! Då vi aldrig har varit på en liknande buffé var vi väldigt nyfikna på vad som väntade oss. Champagnebrunch innebär free flow av champagne & mat i mängder. Borden dignade av skaldjur, sushi, sallader, ostar, kött… & desserter i mängder!!! Jag som är väldigt svag för sötsaker fick ögon som gnistrade likt ett barns på julafton när jag fick se dessertborden, dessa var helt underbara! Där fanns fonduen, våfflor, färsk frukt, tryfflar, olika sorters tårtor m.m. Det blev två härliga timmars brunch innan vi kände att det inte gick att få ner en enda bit till. En helt underbar start på söndagen tyckte vi!   


Ostron i mängder, det fanns tre olika sorter att välja mellan!



Sushi i långa rader!

Olika fisk- & skaldjursrätter
 
Ostar, ostar, ostar!


Dessertbord 1!


Dessertbord 2!

Dessertbord 3!

Dessertbord 4!


Smarrigt!


Mätta & glada på väg mot strandpromenaden!

En kompis vi mötte på vägen!
Sex glas champagne senare lämnade vi brucnchen för en promenad på stranden! Väl hemma igen hann vi få några timmar vid poolen & Jesper hann även med att simma 1 km, duktigt är han! Nu väntar Skavlan, några avsnitt av Vänner säsong 4 & lite fika för att fira andra advent!

Önskar er alla en underbar andra advent!

1 kommentar:

  1. Härligt! Buffen är verkligen underbar :) Imponerad att ni hade koll på hur många glas ni fick i er och ännu mer imponerad att Jesper simmade efteråt. Vi var helt däckade :)

    Kram Annakarin

    SvaraRadera