lördag 25 december 2010

Jul i tropikerna!

Vi vill börja med att önska våra familjer, släkt, vänner & alla ni som följer vår blogg en riktigt God Jul! Vi hoppas att ni alla hade en underbar julafton med massor av mys, god mat & kanske en & annan trevlig julklapp!  

I år testade vi på att fira vår julafton här i Singapore. Vi började dagen med den traditionella julgröten, det är alltid lika gott med julgröt på julafton, den smakar något speciellt! Därefter begav vi oss till Sentosa Spa, där blev det lite träning på gym följt av total avslappning! Vi smorde bland annat in oss i Nya Zeeländsk lera, gick i en labyrint som skulle stärka oss själsligt & njöt av den vackra miljön som presenteras för besökaren. Här blev även jag bortskämd med en 1-timmes hårbehandling, det var helt underbart & håret känns mycket trevligt just nu! När vi var färdig-spaade åkte vi hem & lagade vår julmiddag som bland annat bestod av sill, ägg, Jansson, köttbullar, skinka, rödbetssallad… vi fick till ett litet trevligt svenskt julbord med tillhörande öl & snaps. Under kvällen fick vi även skypa med våra familjer & ta del av deras julmys en liten stund. Trötta efter en härlig dag kurade vi ihop oss i soffan & avslutade vår julafton med att titta på Grinchens jul!


  

  
 





Idag väntar packning då vi ikväll tar flyget till Thailand & Phuket! Där kommer vi att tillbringa 6 dagar på en resort nära stranden. Vi flyger hem på nyårsaftonsnatt så vi kommer att fira tolv-slaget i luften, kanske har vi tur och får se några raketer från ovan! Då vi eventuellt inte kommer ha tillgång till Internet under denna vecka vill vi även passa på att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År! Hoppas ni alla får en trevlig nyårsafton & ett helt underbart 2011!

Vi har förstått att det är & har varit snökaos hemma i Sverige så till alla er som ska ut i trafiken i mellandagarna, kör försiktigt!
                           
                                God Jul & Gott Nytt År
                                             önskar Jesper & Anna

2 kommentarer:

  1. Åh, det blev en resa i alla fall! Skönt för er! Hoppas att ni får en mysig resa! Meja och Annakarin kommer hem på nyårsafton och Jens åker redan tillbaka idag så då hinner vi fira lite på kvällen alla tre. Då får vi önska gott nytt år redan nu och hoppas att vi ses snart efter det nya året! Stora kramar
    Jens, Annakarin och Meja

    SvaraRadera