tisdag 5 oktober 2010

Högtidsdag × 2!

Idag firas lärare och kanelbullar!

Eftersom det är Internationella dagen för lärare idag så skickar vi en extra hälsning till alla lärare som läser detta! Ni är alla värda all uppmärksamhet, ni gör ett otroligt jobb med alla barn och ungdomar! Laga er en god middag i kväll eller köp en fin present, det är ni värda! Här i Singapore firars inte lärarna idag, här har man en annan dag för detta firande. Bara någon vecka efter det att vi hade flyttat hit inträffade denna högtid. Det firas stort här med både ledighet och presenter. I affärerna kunde man köpa muggar, nyckelringar, tygblommor m.m. med texten ”Super teacher”, och många presenter köptes! Presenterna delades sedan ut dagen innan själva högtidsdagen och efterföljande dag var både lärare och elever lediga! Otroligt men sant!

…och nu när vi ändå är inne på firandet av högtidsdagar så missade Anna fullständigt ”Kanelbullens dag” igår! Tack vare facebook är ordningen återställd! Efter morgonträningen åkte Anna in till staden och tog en fika på Starbucks. Det blev en latte med en cinnamon roll, gårdagen till ära, underbart!


   

1 kommentar:

  1. Jag missade den också igår...vi insåg det för sent för att kunna göra något åt det tyvärr. Om nu inget händer inom en snar framtid, har du tid att ses något i veckan?

    Kram Annakarin

    SvaraRadera