torsdag 28 oktober 2010

Reseledaren anropar!

Äntligen har allt som vi har pratat om blivit klart!!!

Vi har nu bestämt oss för vad vi ska göra över jul & nyår. Vi kommer att åka till Australien! Resan är nu bokad & vi kommer att vara bort mellan den 15 & 25 december. Vi kommer med bil ta oss från Sydney till Brisbane på Australiens östkust & förhoppningsvis få uppleva så mycket som det bara går under den tiden. Efter många turer fram & tillbaka med datum, tider, platser m.m. så har vi äntligen resplanen klar! Nu har vi både flyg, bil & boende fixat så vi kan fullständigt ägna oss åt att uppleva Austalien när vi väl är i det spännande landet ”down under”!


En kort beskrivning av vår reseplan:
Vi kommer att inleda vårt Australienäventyr i Sydney. Där kommer vi att stanna i 3 hela dagar & försöka hinna med att uppleva så mycket som möjligt av Sydneys sevärdheter, miljöer, vingårdar m.m. På den fjärde dagen tar vi vår hyrbil & börjar köra norrut! Planen är att vi ska stanna en natt i Port Macquarie, en natt i Coffs Harbour & två nätter i Byron Bay. Vi tänker stanna lite längre i Byron Bay för att uppleva den surfkultur som är stor där & förhoppningsvis se några delfiner! Därefter tänker vi fortsätta vår resa uppåt & stanna till över dagen i Surfers paradise på Guldkusten. Vår roadtrip fortsätter sedan & avslutas i & med att vi anländer till Brisbane. Här fortsätter dock semestern ett par dagar till & även här hoppas vi på att vi ska kunna hinna utforska så mycket som möjligt av staden. På juldagens morgon bär det sedan av till flygplatsen, där lämnas bilen & vi flyger hem!

Om någon av våra läsare har några tips eller råd till oss om just denna sträcka i Australien är vi tacksamma för allt vi kan få!

…& så den andra trippen!
Igår var jag & träffade vår dykinstruktör & bokade in bassängdyket & resan till Malaysia! För att få göra det första dyket måste man vara klar med teorin & eftersom jag bokade in bassängen nästa lördag så blir det hårdplugg i helgen. Jag bokade också in slutdyket redan efterföljande helg så då blir det Malaysia & Tioman Island mellan fredag & söndag! Jag tycker detta ska bli jätteroligt & ser med spänning fram emot äventyret på Tioman Islands!

Nu tackar reseledaren Anna för uppmärksamheten!  Uppdraget är nu slutfört för denna gång!

Ha en skön torsdag mina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar