tisdag 12 oktober 2010

Solig och varm lördag!

I lördags var en av de finaste dagarna på länge! Så efter frukost med fredagsfinal av Idol tog jag en kurslitteraturbok och gick ner och la mig vid poolen (bra att förena nytta med nöje) under tiden som Jesper åkte iväg till gymmet. När han kom hem fixade han lunch och kom ner och gjorde mig sällskap. En skön förmiddag vid poolen med sol, bad och lite plugg!


Efter förmiddagens aktiviteter åkte vi till Vivo och Harbourfront för lite shopping. När det sedan var dags för middag hade Jesper en speciell hawker som han ville visa mig. Han hade varit där med en kollega och tyckte att maten var jättebra. I veckan hade han fått adressen, men när vi kom dit så hade de stängt… Som tur var så är Singapore fyllt med olika matställen och restauranger så det är inga problem att hitta mat, det svåra är att välja... Vi behövde alltså inte gå hungriga speciellt länge, ett annat hawker i närheten fick servera kvällens middag. Mätta och glada begav vi oss sedan hemåt!

Kvällen förgylldes därefter av skype med storebror Daniel och hans Malin, mysigt! Sedan blev det soffmys med filmen Remember me. En helt underbar film som är helt klart värd att se! Har ni inte sett den så bör ni göra det.... men glöm inte att plocka fram servetterna, de kan behövas!

/Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar