måndag 22 november 2010

Hemmafix & hemmabio!

I helgen har vi fått mycket fixat I lägenheten! I lördags hann vi bland annat med att installera hemmabion & göra gästrummet klart för besökare, underbart! 
  

Efter att ha fått hemmabion installerad blev filmupplevelsen så mycket bättre! Under helgen hann vi därför beta av två filmer som vi länge hade pratat om att se. På lördagskvällen såg vi filmen Inception, en film som inte föll oss riktigt i smaken men ändå helt ok! Filmen handlar om hur människors försöker manipulera andra genom att ta sig in i deras sinnen och plantera idéer där… förvirrande… ja, i alla fall för mig! En action, crime, sci-fi, thriller som spelar spel med ens hjärna. På söndagskvällen blev det ytterligare en film, Knight and day! Denna föll oss båda bättre i smaken! En fartfylld film som handlar om en tjej som möter en ytterst charmerande man på flygplatsen, en man som sedan visar sig vara en helt annan än den som hon från början trodde. Vinande kulor & fartfyllda biljakter fyller denna action komedi!



Det är regnperiod i Singapore nu vilket innebär ett det kan regna ganska mycket och under ganska långa perioder. Denna söndag trotsade dock vädret regnet & erbjöd oss sol i mängder istället. Hela dagen sken solen från en nästan helt klarblå himmel & vår förmiddagen spenderades med glädje vid poolen! Eftermiddagen fyllde vi sedan av en tur in till Vivo där bland annat skoshopping & middag på Sushi Tei stod på listan. Helgen avslutade vi sedan uppkrupna i soffan med Knight and day rullandes på TVn! En härlig helg till ända! 

/Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar