lördag 7 januari 2012

Melben Seafood!

Ikväll, efter en shoppingeftermiddag på Orchard, gav vi oss av till en av våra favoritrestauranger, Melben Seafood uppe i Ang Mo Kio.

Första gången vi besökte denna restaurang/hawker fick vi följa med ett par goda vänner dit. Vi är väldigt glada för deras initiativ då vi troligtvis inte hade hittat dit på egen hand. Melben har öppet alla dagar 17- 23. Om man vill besöka restaurangen bör man dock åka dit i tid då det är ett populärt ställe där man oftast får stå i kö ett litet tag, men vi kan lova att det helt klart är värt väntan!

Vi tycker väldigt mycket om krabba & oftast äter vi chilicrab som är underbart gott oavsett var man äter den! På Melben har vi dock hittat en annan underbar krabba, creamy butter crab! Denna smaksättning på krabba har vi inte kunnat hitta någon annanstans, så detta är ett het tips :) i Melbens meny!

Idag var vi nog lite för hungriga när vi la vår beställning då det efter två olika smårätter kom in en 2 kg krabba... Vi åt & åt & åt...men jag lovar det var så underbart gott :) Nu kommer vi att sova riktigt gott!

God natt!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar