tisdag 20 september 2011

Helgen som var!

Helgen som var innehöll mys i stora mängder! Vi försökte att ta tillvara på de sista dagarna vi hade tillsammans eftersom vi inte kommer att ses på ett par veckor. Vi kombinerade detta med att umgås med vänner som bor här hemma på vårt condo!

I fredags träffade vi Madelene & hennes Eirik nere vid poolen när vi kom hem efter jobbet. Vi hade då köpt med oss lite härlig sushi från vårt favoritställe Sushi Tei på Vivo & de hade tagit med sig ett gott vin som vi satt & njöt av ett par timmar i den härliga fredagskvällen!

På lördagen hade vi sedan bokat in kräftskiva tillsammans med Bitte & Mauno & även denna tillställning höll till nere vid poolen. Vid 7-tiden möttes vi upp för att inleda kvällen med att avnjuta ett italienskt bubbel & därefter gick vi loss på kräftor, nubbe & sång i sann kräftfest anda! Det blev en mycket trevlig kväll som trots planer om en tidig kväll pågick ända in på småtimmarna!


Söndagen blev en söndag i sin rätta bemärkelse! Vi tog det lugnt, tvättade, åt god mat, lite Ben&Jerrys i kombination med lite shopping!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar